Artikelen

all round ruud vercammen

Chinese Geneeskunde met Ruud Vercammen

Ruud Vercammen is wat je noemt een all-round Chinees geneeskundige. …
logo alzheimer-nederland.nl

Dementie herkennen

Dementie is een verzamelnaam voor ruim vijftig verschillende hersenziektes. De ziekte van alzheimer en vasculaire dementie zijn de meest voorkomende vormen van dementie. Bij dementie denken veel mensen aan vergeetachtigheid.

IVF & Acupunctuur - Tjin Se Lung

IVF ofwel In-vitrofertilisatie, ook gekend als proefbuisbevruchting,…

Qigong - Garden of Chi

Qigong is aan een opmars bezig onder de populaire vormen van bewegen. Cosima Scheuten geeft vnl. les in Amsterdam in verschillende disciplines van Qigong onder haar bedrijfsnaam Garden of Chi.
Daan Dirkson Acupuncturist Consult

Acupuncturist aan het woord - Daan Dirkson

Stichting CNYS: Voor ons allereerste magazine interviewden we Daan Dirkson. Acupuncturist in Haarlem met een grote passie voor Chinese geneeskunde. Daan was onlangs bij ons te gast op de workshop Punge Diem, een bijscholingsworkshop over het gebruik van de tijd binnen je behandelplan. Als acupuncturist wil je jezelf immers blijven ontwikkelen.
Logo CNYS

Stichting Chinese Yang sheng

Gezien wij - Stichting Chinese Yang sheng and TCM - jullie via de website van Wing Lok op regelmatige basis van meer informatie zullen voorzien mbt de Chinese gezondheidscultuur willen wij ons graag even voorstellen.  Stichting CNYS  is een rechtspersoon met statutaire naam: Stichting Foundation Chinese Yang sheng and Traditional Chinese Medicine.
Chinese ouderen en voeding

Voeding en ouderen

De Nederlander wordt steeds ouder. Tegenwoordig ligt de gemiddelde levensverwachting rond de tachtig jaar. Een prettig vooruitzicht tenminste als dat ouder worden gepaard gaat met vitaliteit en welzijn. Wageningen University & Research onderzoekt de relatie tussen voedingsstoffen, eetpatronen en verouderingsprocessen in het lichaam.